Aflat în vizită la Federația Patronilor Bihor (FPB), președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), Ioan Lucian, s-a întâlnit cu Excelența Sa Rahul Shrivastava, Ambasadorul Indiei în România.


Alături de președintele UNPR, s-a aflat și domnul Vlad Deac, noul președinte al Federației Patronilor Bihor, precum și oameni de afaceri bihoreni, membrii ai organizației patronale județene.

Principalele teme dezbătute au fost legate de domeniul IT, turism și forță de muncă. India este una dintre forțele mondiale din domeniul IT, companiile indiene din acest domeniu fiind deosebit de căutate și apreciate în întreaga lume.


”Vă propun, Excelența Voastră, să conlucrăm pentru a putea facilita colaborări între companiile indiene de IT și cele mai importante clustere românești din acest domeniu,” a menționat președintele UNPR, domnul Ioan Lucian, în dialogul său cu Ambasadorul Indiei.


”Suntem interesați de forța de muncă indiană disponibilă pentru a veni în România, precum și de posibilități de a exporta produse românești către marele consumator, statul indian,” a ținut să precizeze președintele FPB, domnul Vlad Deac.


Ambasadorul Indiei în România, Excelența Sa Rahul Shrivastava, le-a solicitat oamenilor de afaceri să îl contacteze pentru orice probleme de interes pentru India, promițând că va fi prompt în a le răspunde și a-i sprijini în contactarea companiilor indiene.

Biroul de presă UNPR București
07.06.2021