Reprezentanți ai mediului de afaceri și ai corpurilor profesionale din județul Botoșani, au semnat azi, 06 mai 2022 Acordul de Parteneriat dintre organizațiile patronale și corpurile profesionale.
La sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, președintele Iftime Valeriu, împreună cu președintele Constantin – Didi Moșneguțu (Colegiul Medicilor Botoșani), președinta Culicianu Irina-Speranţa (Corpul Profesional al Mediatorilor din Botoşani) și președintele Ioan Lucian (Uniunea Națională a Patronatului Român) și-au exprimat voința de a colabora pe viitor, reprezentând mai bine împreună interesele mediului de afaceri și cel al corpurilor profesionale din județul Botoșani.
Botoșaniul devine astfel, al 38- lea județ unde coagularea mișcării patronale și a corpurilor profesionale, începând de azi, este o realitate.
„Ne apropiem cu pași repezi de ziua în care întreaga Românie a mediului de afaceri și cel al corpurilor profesionale se va manifesta ca un tot unitar în promovarea și reprezentarea intereselor companiilor private și a entităților cu activități liberale”, a declarat cu satisfacție după semnarea Acordului președintele UNPR, Ioan Lucian.
”Trebuia ca și în județul Botoșani să fie demarată o astfel de acțiune, care să ne apropie pe toți cei care reprezentăm mediul de afaceri și cel al corpurilor profesionale și sunt încrezător în realizări concrete benefice pentru economia și evoluția de ansamblu a județului nostru”, a ținut să precizeze președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, Iftime Valeriu.
 
Ultimele 3 județe în care va fi organizat un astfel de eveniment (Mehedinți, Covasna și Ilfov), vor fi abordate în jumătatea a doua a lunii mai și începutul lunii iunie, de către inițiatori.
 
 
Birou de presă UNPR