Discutii pentru finantarea Parcului Industrial Pitesti

Astazi, 3 martie, edilul Cristian Gentea, impreuna cu viceprimarii Gelu Tofan si Mihai Mihailescu, s-a intalnit cu reprezentantii Uniunii Nationale a Patronatului Roman pentru a discuta si identifica posibilitatile de accesare a fondurilor nerambursabile la nivelul UAT-urilor.

” Oportunitatile de finantare pentru proiectele mari sunt in atentia noastra! De exempul, pentru Parcul Industrial din Pitesti, suntem interesati de identificarea surselor de finantare prin programe regionale sau prin oricare alte fonduri nerambursabile, dar si de parteneriate publice sau private!

Impreuna cu viceprimarii Gelu Tofan si Mihai Mihailescu, am avut astazi, 3 martie 2023, cu Uniunea Nationala a Patronatului Roman, discutii aplicate, dar si prezentari generale pe posibilitatile de accesare a fondurilor nerambursabile la nivelul UAT-urilor, in cadrul celor 534 de apeluri de proiecte in valoare de 40 de miliarde de euro.

Consideram ca intalnirea de lucru cu delegatia UNPR, condusa de vicepresedinta Comisiei de Fonduri Europene, dna Roxana  Mircea, a fost un prim pas in dezvoltarea unei relatii de lucru eficiente!”, a scris primarul Cristian Gentea pe pagina sa de Facebook.