UNIUNEA NAȚIONALĂ A PATRONATULUI ROMÂN, în calitate de Lider de parteneriat,  împreună cu ASOCIAȚIA MEGLINE, în calitate de Partener 1 și ASOCIAȚIA CENTRUL DE RESURSE ȘI FORMARE ÎN PROFESIUNI SOCIALE „PRO VOCAȚIE”, în calitate de Partener 2,  implementaza începând cu data de 01.04.2022 proiectul “DIGICOMP – Competențe Digitale pentru angajați” MYSMIS 142597

 

UNPR se concentreaza astazi pe digitalizarea afacerilor dumneavoastra,devenita un mod de trai al business-urilor care vor sa fie competitive incepand cu pandemia de COVID-19.

Cum se face digitalizarea unei afaceri?

                   Pe 3 directii– infrastructura,procese si PREGATIREA PERSONALULUI

Cum va poate sprijini UNPR in perioada 2022-2023 ?

Va ofera posibilitatea de a va pregati salariatii GRATUIT in domeniul digital in functie de nevoile afacerii Dvs.prin programe de formare in cadrul proiectului:

 

  • program de formare a competențelor digitale de baza,
  • program de formare a competențelor digitale avansate,(marketing digital)
  • program de formare a competențelor digitale dedicate specialiștilor din domeniul IT ;

Care ar fi primul pas?

Sa va informati despre oferta noastra!

Contactati-ne telefonic sau prin e-mail si echipa proiectelor UNPR va va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa va alegeti cele mai bune cursuri pentru salariatii dvs.oferindu-va cele mai bune solutii pentru ca acestia sa poata partcipa la instruiri.

 

Participati la evenimentele de informare organizate pentru membrii UNPR cu teme privind identificarea de noi solutii de finantare nerambursabila in domeniul digital.

 

Nu ratati ocazia de ava pregati azi personalul in domeniul digital, pentru ca maine sa deveniti mai competitivi.Concurenta sigur avanseaza zi de zi in domeniul digital.

 

Va stam la dispozitie cu informatii suplimentare la nr. de tel. 0723 231 458

0745 928 414

 

  • Parteneriate regionale public-private (constientizarea factorilor decizionali si cresterea responsabilitatii sociale privind ocuparea in sectoarele economice cu potential competitiv; colaborare inter-institutionala care sa sustina si faciliteze progresul/ transferul tehnologic).

 

Programele sunt online si gratuite.

 

Va stăm la dispoziție cu informații suplimentare la nr. de telefon 0745 928 414.

0723 231 458

Pop Dumitru Gabriel

Manager de proiect