Ieri, 30.03.2023, Președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român,Ioan Lucian, alături de doamna prim-vicepreședinte Laura Ciuhu și Robert Cazan,membru al Comisiei de Afaceri Interne și Internaționale UNPR, au avut o întâlnire cu conducerea Taiwan Trade Center București.
La întâlnirea cu delegația UNPR au participat Chatrine FAN director general și Dinu Daniel Ștefan Taiwan proiect-manager Taiwan Trade Center.
Principalele teme de dicuții abordate au fost:
1.Punerea în practică a acordului dintre Uniunea Națională a Patronatului Român și Taiwan Trade Center prin inițierea unor activități care să apropie mediul de afaceri din România de cel din Taiwan.
2. Implicarea Uniunii Naționale a Patronatului Român în organizarea evenimentului Taiwan Trade Mission to Romania,care va avea loc pe data de 27 aprilie 2023, in Bucuresti, in incinta hotelului Sheraton Bucharest (Calea Dorobantilor nr.5-7).
3. Organizarea unei misiuni economice în Taiwan în toamna acestui an.


Un grup de companii taiwaneze vor fi prezente în București în data de 27 aprilie, la un summit de afaceri iar Uniunea Națională a Patronatului Român va fi imnplicată în organizarea acestui summit.
De asemenea, în cadrul discuțiilor de joi, partea taiwaneză a informat delegația UNPR, că există un programn al statului Taiwanez prin care companiile românești participante la misiunea economică organizată de UNPR în Taiwan li se vor acoperi cheltuielile de transport și cazare și deasemenea vor avea acces la întâlniri cu companii similare din Taiwan.
”Mediul de afaceri din România este deosebit de interesat de a creea punți de legătură cu mediul de afaceri din Taiwan, iar Uniunea Națională a Patronatului Român va avea un rol deosebit de activ în construcția acestor punți” a declarat la sfârșitul întâlnirii președintele UNPR, Ioan Lucian.