Președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român, Ioan Lucian a participat la a III-a ediție Expo Industry Satu Mare ce sa desfășurat ieri 03 august 2023 sub egida SkyLine Events.
Ca-întotdeauna, și anul acesta evenimentul este dedicat promovării și prezentării celor mai importante industrii din județ.

Desfășurat în perioada 3-6 august, în aceeași locație – Grădina Romei din Satu Mare, expoziția se bucură de sprijinul Uniunii Naționale a Patronatului Român, Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare.
Aceste evenimente sunt importante pentru comunitate, deoarece vizează industriile din diferite domenii ce își desfășoară activitatea în județul nostru. În continuare Satu Mare este un punct important pe harta României, Satu Mare aflându-se la granița cu alte două țări din Europa.

În aprecierea organizatorilor, închegarea relațiilor dintre profesioniști, la nivel județean, este un aspect extrem de important, mai ales când vine vorba de susținerea reciprocă a companiilor locale. Anul acesta, la cea de-a treia ediție Expo Industry vor fi expozanți din industria de fabricare a mobilei, automotive, industria alimentară, de confecție ușoară și confecții metalice, dar și din domeniul construcțiilor, al energiei verzi, automatizare și nu în ultimul rând comerț. Toți acești expozanți excepționali vor expune și promova produse fabricate, realizate și comercializate în județul Satu Mare.

De asemenea, Expo Industry este un eveniment promotor al locurilor de muncă și facilitarea recrutării directe. Tot în perioada 3-6 august 2023, în cadrul evenimentului Expo Industry Satu Mare va avea loc şi o expoziţie de pictură semnată de Erdődi Petra și Sebő Alexandra, eleve în cadrul Liceului de Artă „Aurel Popp" Satu Mare.

Alături de picturile celor două eleve, a fost prezent și sculptorul Vari Vasile, membru al Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare, cu activitate în domeniul sculpturii și restaurării în lemn, care a expus 3 piese realizate pentru Industry&Art.

Biroul de presa UNPR